Ref. 1260

Vestigingsgebied:
Midden Nederland

Werkgebied:
Nederland

Branche:
Bouw & Installatietechniek

Rechtsvorm:
BV

Omzet:
€ 10.000.000 per jaar

Vraagprijs:
€ 300.000,-

MBI-er gezocht voor unieke onderneming in energie-transities

Energie-transities

Er is de afgelopen jaren veel aandacht voor energiegebruik, waarbij de focus vooral ligt op verspillingen en daarmee samenhangend het milieu.

De onderneming is specialist in alle energiebesparingsmogelijkheden en neemt daarin verantwoordelijkheid. Zij ontzorgt daarmee haar relaties.
De onderneming is vooral actief voor klanten in de vastgoedbeleggerswereld. Dat zijn vooral bedrijven met grote panden en een hoog energieverbruik. Hier zijn dan ook meestal direct de beste resultaten te halen.
Opdrachtgevers waarderen de onderneming vanwege de manier van benadering en de (unieke) werkwijze. Er is dan ook een hechte samenwerking met enkele “energie-reuzen”.

De lijnen zijn kort met een gedegen persoonlijk advies voor elke specifieke situatie. De unieke benadering, een uitstekende ondersteuning en service tijdens ontwerp, realisatie en exploitatie van de projecten zijn de succesfactoren.

Het omzetniveau is groeiend en kan snel oplopen naar > € 10 miljoen per jaar met een Ebitda resultaat van ca. 15%.

De onderneming bestaat uit meerdere specialistische vennootschappen die allen onder één holding en één leiding staan van de huidige eigenaar(60+) en is gevestigd in midden Nederland.

Gedacht wordt aan een “instap” met overname van 30% van de aandelen en in enkele jaren groeiend naar de volledige overname. De instapprijs voor een 30% deelname in de totale onderneming bedraagt € 300.000,-.

Gezocht wordt naar een MBI-kandidaat met een succesvol commercieel/management trackrecord die naast de huidige dga de organisatie kan leiden en de verdere grote groei vorm kan geven.

 

Een volstrekt uniek aanbod in een sterk groeiend marktsegment!

 

Geïnteresseerd?